Delvina humbet në shtëpi bërballë Maliqit

Takimi Delvina – Maliqi, i cili është luajtur sot në Delvinë ka përfunduar me rezultatin 0-2
Golat janë shënuar nga A.Xaka në min 28″ dhe 54″
Ky është takimi i dytë radhas për këtë vit që Delvina pëson humbje, pas humbjes javën e kaluar në Këlcyrë.