CROSSFIRE – NGA QYTETARËT, PËR QYTETARËT – INTELEKTUALËT DHE SHOQËRIA

08/04/2220:07

Shperndaje:

CROSSFIRE – Live në Saranda Web NGA QYTETARËT, PËR QYTETARËT

INTELEKTUALËT DHE SHOQËRIA

Ç’do të thotë të jesh intelektual? A mund të ketë intelektual indiferent? Po intelektual të përdorur!? Realiteti në një shoqëri të tejpolitizuar dhe të tejngopur me diploma…

SARANDA FORUM INTELLECTUM

Si lindi ideja në vitin 2018? Pse ngeli në mes kjo inisiativë? A ka shpresë për t’u ringjallur ky forum i intelektualëve të Sarandës?

Të ftuar në Studio: Agim Nelaj, Ziso Kote, Ardit Cikuli

Lidhje skype: Adriatik Lapaj, Pajtim Çaushi,


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.