Çisterna romake ndodhet rreth 30 m në veri të Portës Hyrëse të Kalasë së Onhezmit. Gjurmët dhe struktura e saj është e plotë dhe me përpjekje të veçanta të Drejtuesve të DRKK-Sarandë, ajo është konservuar në katin përdhes të një hoteli.

Spread the love
Loading...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

AlbanianEnglishFrenchGermanGreekItalianMacedonianPolishRussianSwedish