Çfarë i ndodhi 35-vjeçarit shqiptar në Korfuz, trupi i tij u gjet pas 5 muajsh

Policia dhe hetuesit e mjekësisë ligjore të Korfuzit kanë përfunduar një autopsi në trupin e një njeriu të vdekur të gjetur në një zonë rurale të vendbanimit Kato Korakiana të Korfuzit.

Sipas dëshmive më të hershme në shumë pjesë të trupit, vetëm kockat kishin mbetur, kështu që prokuroria po i referohet një skeleti që tregon se brejtësit dhe kafshët e tjera e kishin gjetur shumë kohë më parë.

Pranë skeletit të burrit u gjetën një pasaportë, çantë, xhaketë dhe sende të tjera personale që i përkisnin shtetasit shqiptar 35-vjeçar Skënder Toska, i cili ishte zhdukur nga zona dhe ishte kërkuar që nga prilli i vitit 2019.

Në bazë të provave të para, autoritetet e ndjekjes përjashtojnë veprimtarinë kriminale. Kufoma u dërgua në Varrezat e Korfuzit për hetime të mëtejshme mjekoligjore dhe pritet identifikimi i ADN-së. Burimi StartMediaCorfu