Butrinti – Përmeti 3-0, tani ekipi vetëm 4 pikë larg kreut

PJESA 1

Butrinti – Përmeti Pjesa I2-0Butrinti vijon takimet pa spektatore per shkak te denimit

Gepostet von Saranda Web am Sonntag, 8. Dezember 2019

PJESA 2

Butrinti – Përmeti Pjesa II3-0Butrinti vijon takimet pa spektatore per shkak te denimit

Gepostet von Saranda Web am Sonntag, 8. Dezember 2019

Pas përfundimit të takimit Butrinti – Përmeti 3-0 trajneri i Butrintit Diogjen Muço është shprehur për Saranda Web se ky ka qenë takimi ku ekipi ka bërë lojën më të bukur dhe se objektivi ynë mbetet ngritja në Kategorinë e Parë.

Ndërsa trajneri i ekipit mik të Përmetit, duke uruar Butrintin për fitoren, ka vlerësuar lojën e ekipit të Butrintit dhe ka theksuar se në Kategorinë e Dytë nuk gjen ekipe si Butrinti për lojë korrekte.

Pas përfundimit të takimit Butrinti – Përmeti 3-0 trajneri i Butrintit Diogjen Muço është shprehur për Saranda Web se ky ka qenë takimi ku ekipi ka bërë lojën më të bukur dhe se objektivi ynë mbetet ngritja në Kategorinë e Parë.Ndërsa trajneri i ekipit mik të Përmetit, duke uruar Butrintin për fitoren, ka vlerësuar lojën e ekipit të Butrintit dhe ka theksuar se në Kategorinë e Dytë nuk gjen ekipe si Butrinti për lojë korrekte.

Gepostet von Saranda Web am Sonntag, 8. Dezember 2019