Butrinti humbet takimin ndaj Devollit dhe vendin e parë

.
Butrinti ka humbur në takimin e sotëm në transfertë kundër Devollit.
Takimi ka përfunduar me rezultatin 2-1, duke sjellë kështu edhe humbjen e vendit të parë në renditje.

Goli i vetem për ekipin e Butrintit në këtë takim u shënua Pereira.

Pas kësaj humbjeje Butrinti renditet në vend të dytë me 46 pikë, kurse në vendin e parë ndodhet Maliqi me 47 pikë dhe 1 ndeshje më pak se Butrinti.