Home Lajme Aktualitet Billa, lideri i hidrosanitareve prezent edhe në Sarandë

Billa, lideri i hidrosanitareve prezent edhe në Sarandë

BILLA, Lider në tregtimin e Pllakave, Parket dhe Hidrosanitare nga dita e enjte do të jetë prezent edhe në qytetin e Sarandës. Kampania BILLA vjen në Sarandë në bashkëpunim me Vëllezërit Shalari
Gjatë ditës së enjte, për të gjithë klientët do të ketë çmime promocionale.
Festo me Billa & Shalari dhe Përfito!
Grand Opening Sarande 29 Dhjetor!
shalari-sr

loading...
loading...

 

Postoni komentin tuaj për shkrimin
Loading...