Bashkia Sarandë sqaron se çfarë bën Fusha te Plazhi i Centralit

Pas reagimit qytetar ndaj mbushjes së Plazhit të Centralit me inerte, vjen reagimi nga ana e Bashkisë Sarandë
Bashkia: Mbushja me inerte bëhet për ndërtimin e kantierit të punimeve.
Plazhi nuk do të cënohet dhe ai do të rikthehet në gjendjen fillestare pas përfundimit të punimeve

Pas reagimit qytetar ndaj mbushjes së Plazhit të Centralit me inerte, vjen reagimi nga ana e Bashkisë SarandëBashkia:…

Gepostet von Saranda Web am Freitag, 8. November 2019