Bashkia Finiq rikonstruksion rrugëve në fshatrat e largët Zminec dhe Grazhdan

Bashkia Finiq ka filluar punen per rikonstruksionin e rrugeve ne fshatrat e larget.
Pas shirave te fundit, rruget ne fshatrat Grazhdan dhe Zminec pesuan demtime te renda, ku keto akse u kthyen gati te pakalueshme per mjetet e transportit te pasagjereve.
Kryetari i Bashkise Finiq Kristaq Kico duke inspektuar keto punime, ka takuar edhe banoret e ketyre fshatrave per te degjuar problemet dhe shqetesimet e tyre.