Bashkia Finiq 45 milionë për riparimin e automjeteve

20/05/1913:40

Shperndaje:


Pas tenderit për blerjen e “vajra, goma dhe bateri” me vlerë më shumë se 30 milionë lekë të vjetra, Bashkia Finiq ka njoftuar për një tjetër tender në vlerën e rreth 45 milionë lekësh për riparimin e automjeteve.
Bashkia Finiq njofton se Afati kohor për hapjen e ofertave është data 24/05/2019, ora 12:00.
Afati kohor për hapjen e ofertave Data 24/05/2019 ora 12:00.
Vendi: Bashkia Finiq , www.app.gov.al
Objekti kontratës/marrëveshjes kuadër: “Riparimi mjeteve te Bashkise Finiq i ndare ne dy(2) lote me afat te marreveshjes kuader 12 muaj ”


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.