Banorët në Gjashtë mes ujërave të zeza, heshtje nga Bashkia dhe UK Sarandë

05/02/2017:55

Shperndaje:


Pavarësisht ankesës së shprehur përpara disa ditësh nga banorët e Gjashtës nëpëmjet Saranda Web, nga ana e Bashkisë Sarandë dhe Ujësjellës Kanalizimeve nuk ka patur asnjë reagim.
Banorët e Gjashtës denoncuan në Saranda Web kushtet e rënda higjenike.
Ujërat e zeza vërshojnë mbi tubacionet e ujit të pijshëm nga ku furnizohen shtëpitë e tyre.
Ata ishin shprehur se pavarësisht ankesave të shumta, askush nuk ka marrë mundimin të vërë dorë.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.