Banoret e Xarres: Gjuetia e paligjshme po shfaros kafshet e egra

Banoret e Xarres nepermjet Saranda Web denoncojne ate qe sipas tyre perben nje masaker te vertete ndaj kafsheve te egra ne vendin e quajtur Kalivoi.
Megjithese brenda territorit te Parkut te Butrintit dhe megjithese ka nje moratorium per ndalimin e gjuetise, banore te Xarres shprehen per Saranda Web se sot ne Kalivua ka ndodhur nje masaker e vertete dhe terror.
Sipas tyre, njerez te armatosur, kane gjuajtur per ore te tera me arme te ndryshme, mes tyre edhe kallashnikov.
-Kemi njoftuar edhe policine, por nuk na jane pergjigjur, shprehen banore te Xarres ne nje komunikim me Saranda Web