Banka Botërore 65 milionë dollarë për turizmin në Jug

13/12/1619:03

Shperndaje:


Saranda, Gjirokastra, Berati dhe Përmeti do të përfitojnë nga një projekt i Bankës Botërore që jep në formën e një huaja rreth 65 milionë dollarë, investime që qeveria pret të kenë impakt në rritjen e turizmit.
Sipas marrëveshjes të nënshkruar në sallën e hartave në kryeministri këto 4 bashki përmes fondit të zhvillimit të rajoneve që do të menaxhoj projektin kryesisht në qendrat turistike të këtyre qyteteve në jug të vendit.
Kryeministri tha se ky projekt është i lidhur ngushtë me programin kombëtar të qeverisë së tij të rilindjes urbane, të dyja në këndvështrimin e tij që kanë impakt në rritjen e turizmit.
Rritja e turizmit për Ramën do të thotë më shumë punësim. Përveç se zbulon objektivat që ka Banka Botërore dhe qeveria e tij për numrin e të punësuarve në vitet e ardhshme, ai zbuloi dhe objektivin personale për një mandate tjetër si kryeministër. saranda

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.