Ava Max: Jam nga Saranda!

Jam nga Saranda! Kështu është shprehur Ava Max në emisionin Ditë e Re në Ora News.
Ava Max është një këngëtare dhe tekstshkruese Amerikane. Ajo njihet edhe si Ava dhe Ava Koci.
Prindërit e saj, Andromaqi “Andrea / Andria / Andro” (Nako) dhe Pavllo Koci, janë emigrantë shqiptarë, të lartpërmendurit nga Saranda. Babai i saj luan pianon. Nëna e saj është një këngëtare e trajnuar e operës.
Gjyshi i nënës së Ava ishte Teli Nako (djali i Spiro Nako dhe Nasta Lepuri). Spiro ka lindur në Nivicë, Gjirokastër.
Gjyshja nga nëna e Ava quhet Katerina.

VIDEO