Autorët Kosovar dhurojnë libra për Bilbiotekën e Qytetit

Sabit Rrustemi, kryetar i ARS Club në Gjilan të Kosovës, si dhe Nexhat Rexha, drejtor i gjimnazit “I.Qemali” në Kamenicë e Rrahim Sadiku, gazetar i disa gazetave prestigjozeve si “Rilindja” etj, në Kosovë, aktualisht drejtor shkolle në Ferizaj, janë pritur nga Kryetarja e Bashkisë së Sarandës, Florjana Koka. Ata kanë bërë zyrtar vendimin e tyre që si një dhuratë domethënëse për Kristhlindjet e sivjetme, të japin për Bibliotekën e Qytetit të Sarandës 60 tituj librash që mbajnë firmën e tyre si autorë.