Autobusa Sarande – Vlore dhe Vlore – Sarande

Sarande – Vlorë 11:30, 13:00
Cmimi 800 leke
Kontakt 0695141998

Sarande – Berat ora 08:00, 10:15, 14:30
Berat – Sarande 08:00, 14:00, 15:00
Cmimi 1.200 leke
Kontakt 0692762594 0693601763

Sarande – Elbasan 06:00, 11:30, 13:30
Cmimi 1.300 leke
Kontakt 0682279598 0692762594

Sarande – Cërrik 10:25
Cmimi 1.300 leke
Kontakt 0696322979

Sarande – Lushnje 11:00, 15:00
Cmimi 1.000 leke
Kontakt 0692150539

Sarande – Fier 12:00, 12:30
Cmimi 900 leke
Kontakt 0695870382

Sarande – Përmet 07:00
Cmimi 600 leke
Kontakt 0692655023

Sarande – Himarë 10:00, 13:00
Cmimi 500 leke
Kontakt 0692428714

Sarande – Finiq 07:00, 09:00, 11:00, 13:30, 15:00
Cmimi 100 leke
Kontakt 0692762594 0693601763