Artizanëve u ndalohet hyrja në Parkun e Butrintit

12/11/1716:31

Shperndaje:


Artizaneve qe tregetonin prodhimet e tyre ne kendin e ndertuar me financim te Bankes Boterore, diten e sotme u eshte ndaluar hyrja ne Parkun e Butrintit.
Sipas Pjeter Perkeqit, ate e kane bllokuar forcerisht duke perdorur policine private dhe nuk e kane lejuar per te hyre ne Butrint.
Sipas artizanit Perkeqi kjo ka ndodhur ne zbatim te mareveshjes qe kompanite nga Tirana kane bere me Ministrine e Kultures.
Pjeter Perkeqi pas ketyre veprime te administrates se Parkut te Butrintit, ka bere kallezim ne Komisariatin e policise se Sarandes dhe tani do t’i drejtohet edhe Gjykates.

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.