Armand Hysi nderohet me medaljen e artë Golden Ambassador ‘Richald Holdbrook’ – VIDEO

24/02/2414:31

Shperndaje:

ARMAND HYSI nderohet për angazhimin e madh dhe kontributin e çmuar në fushën e politikës, arsimit, ekonomisë, biznesit, diplomacisë, administratës publike, paqes, prosperitetit dhe humanizmit, për frymëzimin e bashkëjetesës sociale dhe paqes ndërkomunitare, si Pedagog në Universitetin e Gjirokastrës, Shqipëri, si politikan shqiptar, si ish-këshilltar në Bashkinë e Sarandës, si Doktor Shkencash në fushën e Ekonomisë dhe Agrobiznesit, si Qytetar Nderi i Sarandës, Shqipëri, si Ambasador Nderi i DMPP-së, si një Drejtues i shquar i Shoqërisë Civile në Shqipëri, Ballkan dhe në Botë, si Filantrop, si Misionar i Paqes Botërore, si Aktivist i Njohur i të Drejtave të Njeriut, si promovues i misioneve të së ardhmes që sjellin paqe dhe prosperitet për mbarë njerëzimin.

Personaliteti Armand Hysen Hysi nderohet me titujt Misionar Paqeje, Ambasador Nderi DMPP, shoqëruar me diplomën përkatëse, si dhe Medaljen e Artë: GOLDEN AMBASSADOR RICHARD HOLBROOKE”


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.