Anëtarë të komunitetit amerikan me banim në Sarandë ndihma ushqimore në Çukë

07/10/2014:45

Shperndaje:


Anëtarë të komunitetit amerikan me banim në Sarandë kanë vizituar dhe kanë parë nga afër gjendjen në të cilën jetojnë komuniteti rom në Çukë dhe kanë dhuruar disa ndihma ushqimore.
Gjendja e komunitetit rom në Çukë është realisht shumë e rëndë, për të cilën nevojitet ndërhyrje nga strukturat shtetërore, pasi kushtet në të cilat ata jetojnë janë përtej çdo standarti njerëzor.
Pavarësisht se herë pas here kur kjo gjendje vjen në vëmendje të publikut nëpërmjet mediave ka patur premtime për ndërhyrje, deri më sot situata është siç mund të shikoni edhe në video.

VIDEO

https://www.instagram.com/p/CGC8SkmH6AA/?utm_source=ig_web_copy_link


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.