Alarm ne Sarande, nje vajze e lokaleve te nates dyshohet me AIDS

Policia e Sarandes ka derguar ne urgjencen e Spitalit te Sarandes nje 29-vjeçare e cila punonte ne nje nga lokalet e nates te qytetit. Sipas informacioneve jo zyrtare 29-vjeçarja eshte derguar nga policia ne urgjence pasi dyshohet se punonte si prostitute dhe mund te jete bartese e virusit Hiv-Aids. Sipas informacioneve paraprake dyshohet se kete semundje u’a ka trasmetuar edhe personave te tjere. Vetem pak vite me pare nje rast tjeter, ku nje prostitute te shatervani i qytetit rezultoi me virusin vdekjeprures, futi ne panik shume banore dhe familje te Sarandes te cilet i’u drejtuan ne menyre masive laboratoreve per berjen e analizave.

 

.