Adrian Gurma: Ndotësit më të mëdhenj të Sarandës janë bizneset

30/04/2220:07

Shperndaje:

Gjatë mbledhjes së Këshillit Bashkiak, mbledhje e cila u zhvillua në Ksamil dhe u transmentua drejtpërdrejt nëpërmjet Saranda Web, në përgjigje të shqetësmit në lidhje me pastrimin e qytetit, kryetari i Bashkisë Sarandë Adrian Gurma është shprehur se ndotësit më të mëdhenj të qytetit janë bizneset, jo qytetarët.

Pavarësisht njoftimeve që kemi bërë për oraret e tërheqjes së mbetjeve, bizneset nuk e kanë zbatuar, është shprehur Gurma. Nëse nuk do të zbatohet, atëherë do të detyrohemi të zbatojmë penalitetet, ka thënë kryetari i bashkisë Sarandë Adrian Gurma.

VIDEO


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.