5 – 7 Qershor, Konferenca Ndërkombëtare e Arkivistikës këtë vit në Sarandë

Pas Tiranës, Prishtinës dhe Shkupit, këtë vit Konferenca IV Mbarëkombëtare e Arkivistikës do të zhvillohet në Sarandë.
Kjo Konferencë do të mirëpresë arkivistët nga të gjitha trojet shqiptare, në datat 5-7 qershor 2020.

Drejtori i Arkivave Shqiptare Ardit Bido njofton se deri më datën 11 prill, çdo studiues e arkivist është i mirëpritur të dorëzojë abstraktin në shqip ose anglisht në një nga adresat: [email protected] dhe [email protected]