24 orë pas apelit për kurimin e aktorit Anastas Nika, dhurohen 8 nga 12 mijë euro që duhen

16/11/2215:28

Shperndaje:

Kur kanë kaluar vetëm 24 orë nga publikimi i apelit të djalit të aktorit Anastas Nika për mbledhjen e një shume prej 12 euro për kurimin e tij, duket se sensibilizimi ka qenë maksimal, pasi deri tani janë grumbulluar 8 mijë euro.

APELI: Po ju shkruaj për një situatë që po ndodh me babain tim prej 5 muajsh deri tani. Pasi bëri vaksinën e dytë për Covid në janar, shëndeti i tij ndryshoi në mënyrë drastike. Fillon të ketë vështirësi në ecje, të folur dhe më vonë të marrë frymë. Kemi kaluar më shumë se 5 muaj në Spitalin Kombëtar të Neurologjisë në Athinë dhe Tiranë, duke u përpjekur të kuptojmë diagnozën e duhur.

Diagnoza e hershme u besua të ishte ALS (sëmundje nervore e pashërueshme).

Por Zoti është i mirë dhe sot u konfirmua se ai është diagnostikuar me Neuropatinë Motorike Multifokale (MMN).

Ky është një lajm shumë i mirë sepse kjo diagnozë ka një trajtim. Por trajtimi është i shtrenjtë. Vetëm terapia e parë kushton 12000$. E dyta dhe e treta do të varen pas të parës.

Kështu që në këtë situatë po kërkoj ndihmën tuaj Doug nëse mund të mblidhni një donacion për të mbuluar shpenzimet e terapisë së parë; sepse babai im nuk është në gjendje të mirë dhe çdo ditë po përkeqësohet. Tani për tani ai nuk është në gjendje të ecë dhe të qëndrojë vetëm, kështu që ai ka nevojë gjithmonë për një person afër. Gjithashtu, ju lutem mbajeni atë në lutjet tuaja.

https://gofund.me/b4962f66


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.