18 : 2 – Miratohet buxheti i bashkisë Sarandë

 

Si asnjëherë parë dhe si askund tjetër buxheti i bashkisë është diskutuar dhe miratuar në një kohë rekord.
Këshilltarëve bashkiakë u ka mjaftuar më pak se 2 orë për të përmbyllur mbledhjen më të rëndësishme të vitit, atë të diskutimit dhe miratimit të buxhetit të bashkisë.

Pas hedhjen në votim të projekt-buxhetit të paraqitur nga bashkia Sarandë, këshilltarët bashkiak e kanë miratuar me 18 vota Pro dhe vetëm 2 vota kundër.