Zyrtarizohet/ Alket Qendro drejtuesi i ri i Portit të Sarandës

————-
Alket Qendro është drejtuesi i ri i Portit të Sarandës.
Alket Qendro ka marrë detyrën dhe është prezantuar sot përpara stafit të Portit të Sarandës si drejtori i ri Portit të Sarandës.
————-

Alket Qendro zëvendëson në këtë detyrë Kozeta Statha, e cila nga sot do të jetë drejtuesja e Kadastrës së Sarandës.