Zgjidhet pa votim kryeplaku i Çukës

Sipas njoftimit nga ana e Bashkise Sarande, ne kushtet e arritjes se konsensusit te plote, në Çukë u pranua lista me 7 anëtarë kryesie, qe jane: Fatmir Garo, Dhimitër Telo, Thoma Kosta, Irini Janopullo, Zeqir Yseini, Maria Frango dhe Ledjon Idrizi.
Pavaresisht se kryeplaku duhej te dilte nga vota e popullit, kryeplakun Dhimiter Telo ne Cuke e zgjodhi kryesia e paracaktuar.
Ndërsa në fshatin Shelegar Bashkia thote se nga banorët u pranua lista me tre anetare kryesie, te cilat jane: Mejdi Tusha, Ilmi Beduli dhe Afërdita Tusha. Kjo Kryesi votoi qe Kryetar fshati ne Shelegar te jete Ilmi Beduli.
Me heret ne Saranda Web kishte ardhur nje denoncim se zgjedhjet u mbajten 2 dite perpara nga data e caktuar dhe kryesine e fshatit e zgjodhi Bashkia dhe jo populli.