VIDEO/ Plehrat detyrojnë banorët e Ksamilit të çohen në Protestë!

Plehrat detyrojnë banorët e Ksamilit të çohen në Protestë!
PERSHNDETJE SARANDA WEB
JEMI BANORET E LAGJES Pallavraqi ne Ksamil, kerkojme ndihmen tuaj po eshte e mundur.
POLICIA E SHTETIT DHE AJO E BASHKISE PO NA TERRORIZON SEPSE KERKOJME TE DREJTAT TONA SI QYTETAR PER PASTRIMIN E PLERAVE

VIDEO

Plehrat detyrojnë banorët e Ksamilit të çohen në Protestë! PERSHNDETJE SARANDA WEBJEMI BANORET E LAGJES Pallavraqi ne Ksamil, kerkojme ndihmen tuaj po eshte e mundur.POLICIA E SHTETIT DHE AJO E BASHKISE PO NA TERRORIZON SEPSE KERKOJME TE DREJTAT TONA SI QYTETAR PER PASTRIMIN E PLERAVE

Gepostet von Saranda Web am Donnerstag, 6. August 2020