VIDEO -Dorëzohen edhe në Konispol armët përpara kamerave të policisë

VIDEO -Dorëzohen edhe në Konispol armët përpara kamerave të policisë.
Kishte plotë 20 vite që mbante në shtëpi 2 pushkë, të cilat ishin katandisur në një gjendje shumë të keqe dhe vendosi t`ia dorëzonte policisë, e cila e ka filmuar të gjithë ngjarjen.