Vetëhelmohet dhe hidhet nga dritarja e reja shtatzënë, transportohet me helikopter

Një e re 24 vjec, banore e fshatit Kopacez, bashkia Delvinë, ka tentuar t’i japë fund jetës duke konsumuar ilace që përforen për helmimin e dhelprave.
Gjithashtu pas këtij veprimi është hedhur nga dritarja e shtëpisë.

Menjëherë është transportuar në spitalin e Sarandës.
Sipas bluzave të bardha 24 vjecarja është në gjendje të rëndë, fëmija ka vdekur në barkun e nënës 28 javëshe.
Në këtë moment po transportihet me helikopter drejt Tiranës në për jetën.