Ujërat e zeza shpërthejnë në qendrën e Sarandës

E pabesueshme ajo që ka ndodhur gjatë orëve të mbrëmjes së sotme në qendrën e Sarandës, ku befas, nga gurët e pedonales  kanë shpërthyer ujërat e zeza.
Kujtojmë se kanalizimet e ujërave të zeza dhe qendra e Sarandës kanë përfunduar rikonstrukionin e tyre total vetëm 2 vite më parë.

VIDEO