Tragjedi në familjen në Sarandë: Fëmija 12 vjec var veten

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mbrëmjen e sotme në një familje në Sarandë.
Një fëmijë 12-vjecar është  gjetur i varur në oborrin e banesës.
Sipas informacioneve të para mendohet se fëmija ka bërë debat me prindërit dhe është larguar, duke u gjetur rreth orës 21:30 i vetëvarur.
Pavarësisht përpjekjeve të mjekëve në spitalin e Sarandës fëmija nuk ka mundur të rikthehet në jetë.