Tjetër vjedhje e një shtëpie emigranti

Një tjetër rast vjedhje e një shtëpie emigranti është denoncuar në Komisariatin e Policisë Sarandë.
Vjedhja ka ndodhur në fshatin Cukë, pranë Sarandës në shtëpinë e një 34-vjecareje, emigrante në Greqi.
Rasti është denoncuar nga fqinjët, të cilët kanë shtëpinë të hapur nga hajdutët.
Nga konstatimet e para mendohet që hajdutët të kenë marrë një televizor dhe një pompë uji.
Nga ana e policisë njoftohet se po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve.