Tjetër portofol i humbur në Sarandë, ja çfarë kishte brenda

Tjetër portofol i humbur në Sarandë, ja çfarë kishte brenda.
Një qytetar italian i quajtur Lorenzo Lazzarotto njofton në Saranda Web se ka humbur një portofol marka tomy hilfiger ngjyra e zeze.
Në portofol ka patur brenda karta krediti, patent makine dhe liber shendetesie.
Portofoli nuk ka patur brenda para prandaj Lorenzo i lutet kush e ka gjetur ta dorëzojë dhe e pret nje shperblim.
Kontakt: 0696328254 ose mesazh ne Saranda Web