Tërmeti/ Greqia dërgon 15 forca të ndërhyrjeve speciale

15 forca speciale te njesise EKAM jane nisur nga Janina drejt Shqiperise per te marre pjese ne operacionet e kerkim-shpetimit ne zonat e prekura nga termeti.
Gjate oreve te para te mengjesit ka patur nje telefonate mes kryeministrave Rama dhe Micotaqis.