Taksitë e Sarandës përsëri në protestë

taksi sarandeNje grup taksistesh protestojne para dyrve te portit detar te Sarandes.
Paraditen e sotme pak kohe para mbritjes se kruazers MSC Poezia, kruazjere e cila vjen cdo te enjte ne gjirin e Sarandes, nje grup taksistesh te Sarandes kane protestuar para dyerve të portit duke shprehur shqetesimin e tyre per mos lejimin nga autoritete portuale te futjes ne port, ne nje kohe qe ata jane taksi te licensuar dhe i pergjigjen te gjitha rregullave shterore.
Shqetesimi I tyre ka te beje me menyren selective qe autoritet portuale perdorin per lejimin e taksive ne teritorin e portit,si dhe lejimin e makinave me targa te bardha qe ligjerisht nuk lejohet te punojne taksi.
Ata shkojne edhe me tej duke akuzuar edhe pjestarë te personelit te portit te cilet ne menyre te pa rregullt punojne si taksixhinj.