Taksi në Sarande – Saranda Taxi

Taksi në Sarande, Shërbim 24 orë Taksi ne Sarande mund te gjenden prane stacionit te autobusave ne qender te Sarandes.
Gjithashtu taksi ne Sarande mund te gjenden edhe ne fund te shetitores perpara Vila Duraku dhe Hotel Butrinti