Sondazhi në Saranda Web: Përqindja e partive dhe ndarja e deputetëve

Sondazhi në Saranda Web: Përqindja e partive dhe ndarja e deputetëve. Nga votimet e deritanishme në këtë sondazh,  Partia Socialiste kryeson me 38.8 % të votuesve total.
Partia Demokratike ndodhet në vend të dytë me vetëm 22.1 %, e ndjekur nga Partia e Minoritetit Etnik Grek MEGA me 11.3 %, Lëvizja Socialiste për Integrim me 10 % dhe PDIU me 7.7 %.
Sipas të dhënave të sondazhit, Partia Socialiste merr 6 mandate deputetësh, Partia Demokratike 3 ndërsa  MEGA, LSI dhe PDIU nga 1 mandat deputeti.
Sondazhi në Saranda Web do të jetë i hapur deri në ditën e zgjedhjeve.
VOTO TANI DUKE KLIKUAR MBI ARLTENATIVËN E PREFERUAR
[wpdevart_poll id=”1″ theme=”1″]