Situatë dramatike nga përmbytjet edhe në Bashkinë Konispol

 

Probleme me vërshimin e ujrave dhe përmbytjet kanë patur edhe fshatrat në Bashkisë Konispol.
Nga vërshimi i ujrave të lumit Pavëll janë përmbytur dhjetra hektarë toka dhe plantacione me argume.
Gjithashtu në disa fshatra vazhdon mungesa e energjisë elektrike si pasojë e rrëzimit të shtyllave.
Gjatë natës së kaluar bashkeshortet Lulezim e Nevreze Barjami u nxorren nga policia nga lumi kishin mbetur te izoluar ne fushen e Shalesit së bashku me bagëtitë. Në fshatin Janjar ujrat e rrëmbyer kanë shkatërruar totalisht rrugën lidhëse të fshatit me pjesën tjetër, ndërkohë që banorët kanë prej 48 orësh pa energji elektrike.