Shqipëria në Zi/ Bashkia Sarandë anullon të gjitha festimet për Pavarësinë dhe Çlirimin

Bashkia Sarande ka anulluar te gjitha festimet ne nder te Dites se Pavaresise dhe Clirimit te vendit.
Lajmi eshte komunikuar nga kryetari i Bashkise Sarande Adrian Gurma, i cili ka takuar veteranet qe ishin mbledhur sonte ne oren 18:00 ne ambjentet e nje lokali ne pritje te nje kokteili.
Por kryetari i Bashkise ka qendruar vetem per t’u komunikuar veteraneve lajmin e anullimit te festimeve dhe me pas eshte larguar.