Shkollat e Sarandës me infrastrukturë të përmirësuar

Vladimir Demaj flet për masat e marra dhe ndryshimet e bëra në shkollat e Sarandës në prag të fillimit të Vitit Shkollor

Vladimir Demaj flet për masat e marra dhe ndryshimet e bëra në shkollat e Sarandës në prag të fillimit të Vitit Shkollor 2019-2020

Gepostet von Saranda Web am Freitag, 6. September 2019