Shkëmbim zjarri me policinë greke, vritet 1 shqiptar

 

Përplasje midis policisë greke dhe trafikantëve shqiptar në zonën e Janinës. Nga shkëmbimi i zjarrit ka mbetur i vrarë 1 shqiptar
Nga shkëmbimi i zjarrit edhe 1 polic grek i plagosur
Ngjarja ne fshtin Visani, Janinë.
Policia greke ka sekuestruar 6 canta me rreth 100 kg kanabis. Sipas policisë greke, grupi i shqiptarëve përbëhej nga 5 veta, 4 të tjerët u larguan në zonën pyjore dhe vazhdon kërkimi