Shiu i ka gjetur pusetat në Sarandë të bllokuara, ujërat vërshojnë në katet e para

Shiu i parë i rënë në Sarandë për këtë vjeshtë gjatë natës i ka gjetur pusetat të bllokuara me mbeturina, inerte dhe gjethe pemësh.
Pothuajse të gjitha rrugët janë shnërruar në përrenj, ku ujërat vërshonin drejt bregut të detit.
Si pasojë e vërshimit të ujërave janë dëmtuar disa biznese, në të cilat ujërat kanë hyrë në brendësi të tyre.