Sarandë. Policia rrethon një pallat ku dyshohet se fshihen autorët e ngjarjes së mbrëmjes

Sarandë. Policia rrethon një pallat ku dyshohet se fshihen autorët e ngjarjes së mbrëmjes. Policia arreston një të dyshuar për ngjarjen e mbrëmjes në Sarandë, i cili ndodhet i prangosur në vendngjarje. Nje automjet i dyshimte nuk i bindet policise ne lagjen nr. 4 te Sarandes. Disa persona kane braktisur me pas mjetin dhe jane larguar. Policia ka kapur nje person, i cili po mbahet i prangosur në vendngjarje. Nuk dihen detaje te tjera, forca te shumta policore kane bllokuar hyrje daljet ne qytet, perqendrim i madh ne lagjen 4. Deshmitaret flasin per Saranda Web per te shtena armesh, por pa e specifikuar se nga kush.

.