Saranda nesër homazhe për 51 viktimat e tërmetit

Mbrëmjen e ditës së martë në Sarandë do të zhvillohen homazhe në nder të 51 viktimave të tërmetit shkatërrues të 26 Nëntorit.
Homazhet do të zhvillohen në sheshin qendror të qytetit dhe qytetarët do të fillojnë marshimin në orën 18:00 nga ish Materniteti për të kaluar përpara bashkisë dhe më tej të vendosin qirinjtë e tyre në murin e Parkut Miqësia.