Saranda goditet nga tërmeti, dridhjet për disa caste

Nje termet eshte ndier ne Sarande para pak castesh.
Sipas njoftimeve te para forca e termetit ka qene 5.8 Rihter dhe magnitute rreth 8 balledhe epiqendra ka qene prane Durresit
Ky termet eshte shoqeruar nga nje termet i dyte me 5.3 Rihter dhe magnitute 7 balle