Rezultate drithëruese në sondazhin e Saranda Web vetëm pak orë përpara mbylljes

Rezultate drithëruese në sondazhin e Saranda Web vetëm pak orë përpara mbylljes. Kur duhen pak orë nga momenti kur do të mbyllet sondazhi në Saranda Web, qartësisht duket se preferencat shkojnë për Partinë Socialiste e cila kryeson me rreth 40%, e ndjekur nga Partia Demokratike me 21%. Rezultat suprizues është ai i partisë së minoritetit grek MEGA, e cila është votuar me rreth 14%.
Ne kete sondazh mund te votohet thjesht duke klikuar mbi arltenativen qe zgjidhni dhe votohet vetem 1 here, por voten mund ta ndryshoni.
[wpdevart_poll id=”1″ theme=”1″]