Rama i përgjigjet vajzës nga Saranda që i kërkonte punë: Jemi në luftë

Kryeministri Edi Rama po zhvillon gjatë mbrëmjes së sotme një komunikim me qytetarët, një prej të cilëve ka qenë nga Saranda.
Qytetarja ishte ankuar në portalin Shqipëria që Duam se ankesa e sajë për punësim nuk po merret parasysh.

Edi Rama i është përgjigjur sarandiotes se vendi ndodhet në luftë dhe se ankesa e saj do shqyrtohet kur të mbarojë lufta.