Qytetari dixhital: Policia vodhi mallrat e sekuestruara në Qafë-Botë

Nje tjeter denoncim vjen nga Qytetari Dixhital ne Saranda Web
Sipas denoncimit te qytetarit, ne fugonin qe ishte ndaluar nga policia ne Qafe Bote per kontrabande, 2 punonjes te policise kane vjedhur disa xhupa dhe televizore.
Nderkohe nga ana e policise nuk ka asnje njoftim per kete ngjarje.