Prishet lokali në Ksamil në kulmin e sezonit

Forca te shumta policore kane mberritur mesditen e sotme ne Ksamil per te mbeshtetur nje aksion te IKMT
IKMT ka shkaterruar nje lokal sherbimesh ne kulmin e sezonit turistik, pavaresisht se lokali ka funksionuar prej vitesh
Pronaret shprehen se prishja eshte bere pa paralajmerim dhe pa u lene asnje shkrese