Prifti sherr me policinë, policia e con në ndjekje penale

Një 57-vjecar nga Dërmishi është kalluar në Prokurorinë e Sarandës nga ana e policisë.
Kjo ka ndodhur pas një përplasjeje që ka patur me punonjësit e policisë, të cilët pretendojnë se 57-vjecari, i cili është edhe prift, nuk i është bindur dhe ka kundërshtuar punonjësit e policisë së rendit publik.
Ndaj priftit rëndon akuza e nenit 236 e Kodit Penal.